Afstudeergoeroes is live!

logo-afstudeergoeroesVanaf deze week is de nieuwe zelfhulpsite voor afstudeerders, AfstudeerGoeroes, live!

De eerste helft van dit collegejaar is een pre-registratie om zo samen met afstudeerders en andere betrokkenen de inhoud te verrijken.

AfstudeerGoeroes is dé zelfhulpsite voor afstudeerders. Zij krijgen gestructureerde, relevante afstudeerinformatie op een digitaal platform. We bieden ruimte voor vragen via een forum en verdieping via partners.

Wij hebben voor de afstudeerder uitgezocht welke informatie relevant is voor een succesvolle afstudeerperiode. Er staan meer dan 200 artikelen aangevuld met videoclips, checklists, tips en voorbeeldscripties op de site. De ijzersterke inhoud hebben we gestructureerd en 24 uur per dag beschikbaar gemaakt op elk apparaat (smartphone, tablet en desktop).

https://www.afstudeergoeroes.nl

Gert Jan Schop

Mijn drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Met thema's als strategie, organiseren, veranderen en verbeteren. In rollen als consultant, adviseur en businesscoach. En af en toe als docent en trainer.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als consultant, adviseur en businesscoach ondersteun en begeleid ik jou en/of je organisatie graag bij processen op het gebied van leren, ontwikkelen, veranderen, strategie en implementatie. Contact? Stuur een mail naar info@gertjanschop.nl