Bijeenkomst met MKB-ondernemers over ‘Groei’

hub_groei_1Vorige week hebben deelnemers aan de HUB-bijeenkomsten elkaar weer ontmoet bij NDC Den Hommel in Utrecht. Uiteraard waren er weer een aantal vaste deelnemers, maar ook nieuwe ondernemers zijn aan tafel geschoven.

Bij de bijeenkomst stond Groei centraal. Het vereist veel discipline om door te groeien van servet naar tafellaken. Dat wordt de valley of death genoemd, tussen twee toppen zijn ook dalen. Je geld stroomt harder je bedrijf uit dan erin, want groei vereist investeringen die niet altijd meteen terugkomen. Ook gebeurt er veel tegelijk op alle gebieden in je bedrijf (en met jezelf). Je bedrijf groeit en toch lijken veel zaken vast te lopen. Lijkt? Want deze dynamiek is voorspelbaar en met enige ervaring, begeleiding en kennis is de route door death valley snel te nemen.

Lees verder …

Gert Jan Schop

Mijn drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Met thema's als strategie, organiseren, veranderen en verbeteren. In rollen als consultant, adviseur en businesscoach. En af en toe als docent en trainer.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als consultant, adviseur en businesscoach ondersteun en begeleid ik jou en/of je organisatie graag bij processen op het gebied van leren, ontwikkelen, veranderen, strategie en implementatie. Contact? Stuur een mail naar info@gertjanschop.nl