Samenwerken op managementmodellensite.nl

managementmodellensite-jpgAmbitie

Managementmodellensite.nl is verhuisd van een verouderd platform naar een WordPress-platform. Hierbij heeft de site direct een flinke beurt gekregen qua design en structuur.

Managementmodellensite.nl is altijd gratis geweest, zonder registratie en met veel gratis tools. Dat zal zo blijven.

Maar ik heb er wel ambitie mee. Sowieso wil ik dit platform doorontwikkelen naar hét modellenplatform in Nederland. De doorontwikkeling ga ik niet alleen doen, maar samen met een aantal mensen uit mijn directe netwerk.

Wat je geeft, krijg je terug

Het principe achter de modellensite is gebaseerd op geven en delen: wat je geeft, krijg je terug.
Samenwerken op de modellensite betekent dat men zal moeten vertrouwen op dit principe. Eerst steek je er tijd en energie in, daarna zullen bezoekers je aanspreken op je expertstatus.

Structuur

Door samenwerking moet de modellensite groeien qua modellen (kwantiteit) en kwaliteit van het aanbod.

Voor ieder model geldt:

  • Een model
  • Tekst met toelichting omtrent gebruik
  • Aantal interessante boeken
  • Aantal aanvullende artikelen
  • Aantal tools
  • Expertise (profiel van de expert(s), product of dienst)

Een aantal mensen hebben reeds toegezegd mee te werken. Hoe het precies gaat lopen weet ik nog niet. Ik zou het mooi vinden wanneer experts elkaar onderling ook weten te vinden en elkaar ‘de bal toespelen’. Mogelijk dat ik in de toekomst een netwerkbijeenkomst organiseer om elkaar beter te leren kennen.

Gert Jan Schop

Mijn drive zit in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Met thema's als strategie, organiseren, veranderen en verbeteren. In rollen als consultant, adviseur en businesscoach. En af en toe als docent en trainer.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als consultant, adviseur en businesscoach ondersteun en begeleid ik jou en/of je organisatie graag bij processen op het gebied van leren, ontwikkelen, veranderen, strategie en implementatie. Contact? Stuur een mail naar info@gertjanschop.nl